Tuesday 6 December 2016

MITÄ KUULUU?

Kello on nyt melkein kaksi yöllä, mutten saa unta koska nukuin päivemmällä pari tuntia. Huomenna (tai no tänään) on itsenäisyyspäivä, mikä tuntuu hassulta ajatukselta. Tuntuu, että koulut olisivat alkaneet kuukausi sitten, mutta nyt on jo joulukuu ja aika vaan kuluu kovaa vauhtia. Kohta pitäisi jo tietää, minne hakea yhteishauissa, sillä niihinkin on enää alle kolme kuukautta. Mulla ei ole mitään hajua siitä, minne haluaisin mennä. Jonnekin lukioon kuitenkin.

Pyydän muuten jo etukäteen anteeksi kuvien laadusta, en omista kameraa.

Otin tämän kuvan, kun olin matkalla koulusta kotiin. Tykkään tosi paljon siitä miltä auringonlaskut näyttää, kun lunta on maassa, sillä ympäröivä maailma näyttää siniseltä ja kylmältä sitä oranssinsävyistä auringonlaskua lukuunottamatta. 


Olin kaksi viikkoa sitten adventtileirillä, joka kuului isoskoulutukseen. Siellä oli porukkaa naapuripaikkakunnalta, mikä aluksi jännitti jonkin verran. Uudet ihmiset ja tilanteet jännittää mua usein, mutta yleensä silleen hyvällä tavalla. Niinpä tälläkin leirillä olin aluksi vähän hiljainen, mutta toisena päivänä uskaltauduin jo aika hyvin juttelemaan muille ja aloitin jopa keskusteluja. Oon yleensä aluksi aika ujo, mutta alan toivottavasti pikkuhiljaa puhumaan uusille ihmisille vielä estottomammin.

Se leiri ei siis ollut varsinainen koulutusleiri vaan ihan vaan adventtileiri, jossa me puuhailtiin kaikkea enemmän ja vähemmän siihen liittyvää. Leikittiin kaikkia leikkejä, askarreltiin kortteja vanhainkoteihin ja pelattiin pelejä. Varsinainen koulutusleiri meillä on muistaakseni tammi- tai helmikuussa. Meidät kutsuttiin myös näiden samojen ihmisten kanssa (ja varmaan siihen mukaan tulee uusiakin) pääsiäisleirille ja itse ainakin ajattelin mennä. Tykkään tosi paljon käydä leireillä, vaikka siellä pitäisikin herätä aikaisin.
 
Halusin jotain kuvamateriaalia sieltä, joten päätin ottaa kuvan vesipullosta ja chilipähkinöistä. Taustalla näkyy tosi vähän meidän huonetta, jossa siis oli kolme kerrossänkyä. Meitä nukkujia oli kuitenkin vain viisi.

Yritän nyt varmaan nukkua, jotta jaksan huomenna juhlia itsenäisyyspäivää ja lukea fysiikan ja englannin kokeeseen. Tuntuu oudolta ajatella, että vuoden päästä itsenäisyyspäivänä juhlin sitä ihan jossain muualla kuin täällä. 

Hyvää yötä!

No comments:

Post a Comment